Crosley of echte draaitafel?

Luna Hermans

№.

Mijn eerste draaitafel was een Econoline draaitafel, dat is een goedkope vinyl platenspeler uit de jaren 1980. De Crosley cartridge is afkomstig van een cartridge van een echte draaitafel. De Crosley cartridge was een goed idee, maar ik was te jong om het te begrijpen . Als hobbyist heb ik ook veel vintage draaitafels. Ik kan ook een echte draaitafel kopen bij een museum. Ik vind het niet leuk om ze te kopen. Ik denk altijd aan het kopen van een goedkope draaitafel, of een draaitafel uit de jaren '80. Maar ik hou niet van op zoek naar goedkope platenspelers, omdat ze meestal zo lelijk, met een goedkope plastic oppervlak of plastic cover. Bekijk ook een ervaringsrapport Magnetische Loop Antenne.

De oplossing voor mij is om de plastic cover van mijn platenspeler te vervangen. Ik ben al jaren geïnteresseerd in de geschiedenis van de Crosley cartridge en ik denk dat dit een goede gelegenheid is om veel te leren over de geschiedenis van deze beroemde opnametechnologie. Ik wil niet een echte draaitafel te vervangen, want ik voel me altijd verdrietig als ik kijk naar een platenspeler die te veel lijkt op de originele. Ik hou echt van het uiterlijk van de platenspelers die een echt geluid hebben en ze klinken zo goed. Als ik op zoek ben naar de beste platenspeler en ik wil mijn geld besparen, zal ik meer geïnteresseerd zijn in een echte draaitafel die is gemaakt in geweldige omstandigheden. De laatste platenspeler die ik in mijn collectie gebruikte was een draaitafel gemaakt door KEF. Het is in het midden van een prachtige tuin en ik kon deze draaitafel hebben gekocht, ook al is het niet een platenspeler. Ik besloot om een Crosley platenspeler te kopen, want ik ben geïnteresseerd in zijn geschiedenis. Ik ga schrijven over mijn ervaringen met de Crosley platenspeler om te delen met u wat ik weet over. Mijn collectie

Na het zien van de foto's die ik schreef over in mijn blog post, mijn dochter en ik waren al op zoek naar records voor onze collectie. Dit onderscheidt het van artikelen als platenspeler. In januari gingen we naar Amsterdam en namen we de tijd om van de stad te genieten. Nadat we naar de school van mijn dochter gingen, kreeg ik te weten dat ze een zeer mooie collectie hebben. Ik was opgewonden toen mijn dochter vroeg me wat ze kon krijgen voor haar platencollectie. Ik was een beetje teleurgesteld dat ik niet wist wat ze hadden.

De Crosley is een van de bekendste platenspelers ter wereld en wordt in Nederland vaak "de koning van de platenspelers" genoemd.