Disclaimer over Affiliate Programs

Luna Hermans

Affiliate Links zijn in onze artikelen. Al onze filialen linken met elkaar voor hun eigen marketingdoeleinden, maar dat betekent niet dat ze hetzelfde product of diensten promoten. Het is voor de persoonlijke en commerciële website en blog van elke affiliate.

Als je dit artikel leuk vindt, willen we graag je gedachten weten. Laat het ons hieronder weten, of als je ideeën hebt over hoe we onze website kunnen verbeteren. We komen ook graag met u in contact via het commentaarveld rechtsboven op de pagina of door het formulier hier in te vullen. We horen graag van je en horen van je terug, dus laten we je beter leren kennen. Je ons ook volgen op Facebook, Twitter en Google om op de hoogte te blijven van al onze toekomstige artikelen. Bedankt voor het lezen.

Affiliate links zijn verschillend. Als een adverteerder betaalt om naar onze site te linken, kopen ze het product niet, maar een link. Ze kopen een verwijzingslink naar een website die een product verkoopt dat rechtstreeks gerelateerd is aan het geadverteerde product. De advertentie klikt op de bezoeker, die dan waarschijnlijk doorklikt en op het product zelf klikt. We zien affiliate links niet als een probleem, we zien ze als een zegen. We weten wat een geschenk is voor onze lezers. En aangezien onze lezers zijn een klein deel van de bevolking, verdienen we meer geld uit de verkoop van onze producten, en dus meer geld in de zakken van onze lezers, dan ze ooit zou kunnen verdienen op onze eigen. Dit maakt het zo dat we altijd geld verdienen aan onze website. Laat me jullie een ander voorbeeld geven van hoe we het hier bij Platter anders doen.