Hoe te testen

Luna Hermans

We proberen zo objectief mogelijk te zijn over alle aspecten van het beoordelingsproces, maar soms betekent dit kijken naar een platenspeler zonder enige vorm van filter. We begrijpen dat er soms geen reden is om een platenspeler te beoordelen, maar toch anderen willen helpen die een vergelijkbare interesse hebben in onze beoordelingen. We doen dit omdat we geloven dat kwaliteit kan worden verbeterd als iedereen zoveel mogelijk inzicht kan hebben. Ik geloof in een open proces en leg graag uit waarom we misschien geen onderzoek doen op basis van het feit dat het product niet voldoet aan onze gestelde objectieve of objectieve criteria. Als we dat niet doen, doen we dat niet. Het is om die reden dat onze beoordelingscriteria veel subjectieve opmerkingen bevatten, wat een goede zaak is omdat sommige van deze opmerkingen misschien oneerlijk lijken. Ik wil benadrukken dat we geen producten, bedrijven of diensten die we beoordelen en de producten die we beoordelen niet altijd perfect zijn.

Op het eerste gezicht kan de platenspeler duur lijken, maar er zijn verschillende belangrijke redenen om te overwegen de aankoop van een platenspeler via een gewone draaitafel. Ten eerste kun je de platenspeler gebruiken als een secundair afspeelapparaat - dit is iets wat je niet doen met een normale draaitafel. Ten tweede, vanwege de lage prijs, is er geen noodzaak om ervoor te zorgen dat u een goede setup voordat u uw record op een platenspeler.

Waarom een platenspeler gebruiken? We kunnen de antwoorden op alle bovenstaande vragen te vinden met slechts een beetje graven in de feiten! Bij het kopen van uw platenspeler, moet u de juiste draaitafel met de beste geluidskwaliteit die de functie die u het meest wilt doen met uw muziek - afspelen kan uitvoeren. Ten eerste, de beste draaitafel voor platenspeler is de draaitafel die compatibel is met uw computer en andere USB-opslagapparaten.

Te vaak gebruiken mensen wetenschap als schild en schild alleen voor hun eigen comfort. In onze blog streven we ernaar dat wetenschap een kracht voor het goede is in de markt. En met dat doel voor ogen willen we beginnen met een paar dingen. We willen ervoor zorgen dat onze beoordelingen onbevooroordeeld zijn en we willen ze testen met behulp van een eenvoudige test - een willekeurige woordselectie. Dit zal ervoor zorgen dat onze beoordelingen zo eerlijk mogelijk zijn, zonder onze onpartijdigheid en eerlijkheid op te offeren.

Het is ook belangrijk op te merken dat alle geteste producten zijn de producten die de auteurs gebruiken in hun review. Hoewel de producten willekeurig worden gekozen, worden ze niet gekozen door onze redacteuren of andere redacteuren. Dit zijn onze review tools - onze beoordelingen zijn niet de meningen van de auteurs, noch van andere reviewers, noch van derden, noch is de blog gepubliceerd door een derde partij. Hoewel dit een test is, hebben we geen andere agenda dan onze producten op de best mogelijke manier te testen.

Dus we zijn tot de conclusie gekomen dat je waarschijnlijk gewoon wilt krijgen meer comfortabel met het standaard model. Als dat het geval is, u ook een meer comfortabele.

We hebben een uitgebreide inventaris van allerlei platenspelers. We hebben verschillende soorten vinyl spelers, waarvan we denken dat ze de beste in de markt, met inbegrip van onze eigen P3K-2, die een uniek geluid met een zeer helder geluid en grote dynamiek heeft. We hebben ook een paar cd-spelers, evenals een aantal MP3-spelers. U ook een van onze specialiteiten krijgen, zoals een HiFi Stereo Hi-Fi. Hoe duurder we hebben hoe meer je krijgt voor dezelfde kosten. Om u een lijst van al onze items te kunnen geven, hebben we het op onze homepage gezet, maar voor de rest van deze blog moet je de onderstaande links gebruiken.

De platenspeler die we beoordelen is een high-end, op maat gemaakte, op maat gemaakte draaitafel van yamaha.

Bij het kiezen van welke draaitafel te kopen, ga je jezelf willen afvragen, "Hoe duur is het? Hoe hard is het? Is het de moeite waard om mijn huidige set-up te upgraden of mijn eigen set-up te upgraden?" Het goede nieuws is dat als je op zoek bent naar het ultieme muzikaal genot aan je systeem toe te voegen, de Yamaha SR400 het allemaal kan doen. En met de nieuwe prijs van de SR400, de prijs is goed - $ 1000 tot $ 1300 voor de SR400 LP en $ 1000 tot $ 2000 voor de SR400 MP3, dat is een echt koopje op het moment van deze beoordeling. Ik zal niet doen een "prijsvergelijking" van welke aard dan ook om deze draaitafels, maar gewoon om een algemeen idee van het kostenverschil tussen de twee draaitafels te krijgen, zullen we kijken naar elk van hun componenten, met hun geschatte prijs, hieronder.