Is een dure nieuwe naald de moeite waard voor mijn platenspeler?

Luna Hermans

De platenspeler heeft niet meer gekost dan een gewone naald. Wat betekent dit? Nou, de platenspeler heeft slechts twee dingen nodig: 1) de naald waarmee hij de nummers opneemt en 2) de plaat die hij speelt. Wat zou er gebeuren als het van aluminium was gemaakt? Het record zou slechts ongeveer 3 EUR kosten voor een gewone naald. Als u een platenspeler wilt die meer dan 4 EUR kost, dan moet u een nieuwe naald kopen.

Nu is de platenspeler hetzelfde, maar met een andere naald. De prijs voor een aluminium naald zou 3 EUR of 3.000 SEK zijn. En er is geen aluminium naald bij platenzaken. Er is alleen een aluminium naald. De platenspelers en de platenmaatschappijen in de winkels zijn allemaal gemaakt van aluminium. Als er aluminium platen waren en het platenlabel van staal, dan zouden de platenspelers 5 EUR kosten. Maar dat zou te duur zijn voor een platenzaak. Het label zou 3.000 SEK kosten, en ik wil het label niet verkopen. Ik wil het record verkopen, maar de prijs is te hoog. Het zou gemakkelijk te verkopen zijn. In tegenstelling tot Intenso Powerbank kan het dus merkbaar meer klinkende zijn. Als ik een record verkoop van 5 EUR voor 2.000 euro, is het 5 EURO waard.

Dus besloot ik een aluminium platenlabel samen te stellen. Het is ook gemakkelijk te verkopen. Voor ongeveer 9 euro, kan ik een 3/4 inch aluminium plaat te krijgen. De prijs is veel goedkoper dan platenspeler. Op deze manier krijg ik het geld terug, zonder veel geld op te zetten. Er zijn 3 opties bij het ontwerpen van het label: 1. Ik heb mijn eigen aluminium plaat gemaakt. Het is 1mm dik. Het is 2mm breed. Het is 12 mm dik. 2. Ik gebruikte een 3/4 inch vel acryl. De totale lengte is 7,6 meter. Het is 9,8 meter lang. 3. Het heeft 8 gaten en een gat voor een ventilatieopening aan de achterkant. En dat onderscheidt het van andere producten zoals Xtorm Infinity Powerbank Usb C 45w 27.000 Mah. 4. Ik gebruikte een luchtgat dat kan worden gevonden op elke platenzaak. Het gat is 4,5 inch in diameter. In tegenstelling tot platenspeler, kan het merkbaar nuttiger zijn. 5. Als ik gebruik maken van de ventilatieopening, gebruik ik de 4,5 inch gat als een vent, in plaats van de grotere 1,5 inch gat gebruikt in platenspeler.