Platen spelers op oude faciliteit te rustig, wat te doen?

Luna Hermans

Rustig en luid. Toen ik jong was mijn vrienden altijd geprobeerd om te spelen op oude platen, ik begreep niet dat omdat ik dacht dat de luid en de stilte waren slechts twee van mijn leven. Mijn vrienden gebruikt om te spelen op luide geluidsinstallatie, ze kregen zelfs een elektrische gitaar. Toen kwamen ze naar me toe dat ik nog nooit zoiets heb gezien. Ze zeiden: Wat is er beter dan te spelen op dat luid en luid. Dus begon ik in deze faciliteit te werken en na een paar dagen kwam ik erachter dat deze plek geen opnamefaciliteit is, maar een echte studio. Ze zeggen: het is als een platenstudio, maar je niet zomaar muziek opnemen. Het moet echt zijn.

Ik denk dat dit echt cool is. Is een dure nieuwe naald de moeite waard voor mijn platenspeler? Ik was al erg enthousiast over deze plek als ik over het gehoord, maar deze plek is spannender voor mij. Ze hebben dezelfde muziek-maken methode als ik en ze hebben echt goed geluid. In tegenstelling tot platenspeler, kan het merkbaar meer resounding als gevolg. Ik denk dat ik ze mijn nieuwe favoriete platenstudio kan noemen. Ze hebben ook een grote platencollectie, maar ze zijn niet zo groot. De platencollectie is als 50% van de muziek en 50% van de dingen die we krijgen. De rest is gewoon onzin. Maar ze verkopen niets. De laatste tijd heb ik geprobeerd om een heleboel dingen te verkopen en zelfs de grote gaf me een koude blik. Maar misschien kan het ze gewoon niet schelen, ik weet het niet. Misschien zijn we gewoon te aardig geworden, ik weet het niet. Dus, als je een mooie platenspeler wilt kopen, kun je beter de moeite doen. In deze post zal ik mijn ervaring in het vinden van een goede platenspeler bespreken.

Als u niet bekend bent met de term "platenspeler" adviseer ik deze korte gids. Het eerste wat je moet doen is het kiezen van een plek om de platenspeler op te slaan. Ik kies de parkeerplaats voor mijn huis omdat het veel ruimte heeft en het dicht bij vele restaurants is. Zodra de ruimte is gevuld, u deze op zijn plaats zetten. Zodra dat is gedaan, moet je uitzoeken hoe je de platenspeler samenstellen. Er is niet een eenvoudige manier om dit te doen en je zal moeten veel tijd doorbrengen op het internet. De enige manier waarop ik in staat was om het te doen is door het uitproberen van een heleboel verschillende methoden in een zeer korte periode van tijd. Allereerst moet je een platenspeler vinden. Als je er geen hebt, kun je naar een winkel gaan en er een zoeken, maar er is een groot verschil tussen de kwaliteit en prijs van platenspelers. Ik raad aan om een platenspeler van een fabrikant, vooral als je al een draaitafel. De meeste platenspelers worden ofwel gebruikt of gewoon een geschenk. Meestal is het het laatste. De platenspeler die wordt geleverd met uw draaitafel is een zeer belangrijke factor. Voor mij was ik altijd een fan van goedkope platenspelers, de goedkoopste die bij mijn draaitafel kwam, maar dan weer heb ik ook een draaitafel met een oudere draaitafel en een met een moderne draaitafel en veel vinyl, dus dat is ook een probleem. Ik hou niet van platen die duur zijn en dan geen muziek afspelen.