Wat denk je dat deze draaitafel waard is als ik hem op Ebay zet?

Luna Hermans

"Het is veel waard". In tegenstelling tot Tablet Reparaties kan deze daardoor merkbaar geschikter zijn. Het ding is dat ze nooit denken dat ze het kunnen kopen op Ebay, omdat ze erg blij zouden zijn als ze konden. De reden dat ik er niet over praat in een persoonlijke context is omdat, het feit is dat, de huidige prijs van platenspeler te hoog is. De platenspelers hebben een zeer lage productiewaarde en het is mogelijk dat de volgende generatie draaitafel nog beter zou kunnen zijn, maar vanwege de hoge productiewaarde is de huidige prijs hoger dan de oorspronkelijke waarde. Kijk naar de Laptoptas 12 5 Inch vergelijking. Ik wil een draaitafel kunnen hebben die niet duur is.

Nog een ding dat ik wil toevoegen: ik heb geprobeerd veel verschillende dingen zoals een draaitafel te krijgen van Radio Shack of een platenzaak, maar omdat ze verkopen met een grote lijst van prijzen, dat is wat het meestal komt neer op. U bijvoorbeeld een RCA 7-inch platenspeler op Ebay zien voor $ 60. Dat was de laagste prijs die ik kon vinden, maar deze prijs is niet hoog genoeg om daadwerkelijk het record te kopen. De volgende platenspeler die goedkoper is kan niet houden van een fatsoenlijk geluid, maar je ook gemakkelijk een betere kwaliteit een voor onder de prijs en dit is wat ik heb gezocht. Om deze reden ben ik op zoek naar een draaitafel die eenvoudig te gebruiken is. Een draaitafel die gemakkelijk is op te zetten en het opzetten met een geweldig geluid voor mij. Als ik geen platenspeler vind die perfect is voor mij, kom ik terug naar mijn oude platenspeler, die geen goede plaat voor me heeft gespeeld, en ik zal verdrietig zijn. Ik denk dat platenspelers niet duur moeten zijn of ze zullen gewoon je geld verspillen. Ik wil platenspelers maken die betaalbaar zijn, zodat je geen platenspeler hoeft te kopen, je maakt het gewoon zelf. Ik wil de beste platenspeler voor een redelijke prijs. Om die reden moet ik weten dat ik een goede geluidskwaliteit hebben tegen een lage prijs. Dus ik vraag mezelf deze vraag: Hoeveel zal de draaitafel geluid voor mij? De antwoorden op deze vraag zijn veel belangrijker voor mij dan wat is opgenomen op de platenspeler.

Dus waarom maak ik geen platenspelers voor veel mensen? Ik heb veel vrienden en mensen die echt geïnteresseerd zijn in platenspelers. Is een dure nieuwe naald de moeite waard voor mijn platenspeler?