Wat voor antenne is dit?

Luna Hermans

De meest betaalbare type antenne. Maar nu is de tijd gekomen dat dit soort antenne is nu zo populair. De eerste platenspeler werd verkocht in het midden van de jaren 1960, en het was erg goedkoop. Je zou twee platen kunnen kopen voor ongeveer een dollar. Vandaag de dag betalen mensen tussen de 2 en 6 dollar per record. Een platenspeler kost veel geld, dus heb ik besloten om wat veranderingen aan te brengen. Ik ben op zoek gegaan naar een high-grade high-end platenspeler. In tegenstelling tot Passthrough Powerbank maakt dit het veel effectiever. Een van de bestsellers was een Zulu model uit Duitsland. Het kostte ongeveer 5.000 euro, en het was ongeveer 2 meter hoog. De Zulu model was echt slecht, met verschrikkelijke geluidskwaliteit en zeer slechte geluidskwaliteit. Een vriend zei dat als ik een vergelijkbare platenspeler in Nederland kon vinden, ik hem kon kopen voor zo'n 3.000 euro. Toen heb ik wat veranderingen aangebracht. Ik zocht een heel goedkoop model in Nederland, maar dat was niet het geval. Ik vond een model van een Zulu uit Duitsland in een platenzaak in Amsterdam. Ik kocht het model voor 3.000 euro. Het was erg goed. In vergelijking met Stekkerdoos 6 is het dus merkbaar meer aan te bevelen. Maar er was geen manier om platen in te spelen. Ik moest de riem vervangen, dus moest ik een andere riem kopen. Ik was niet tevreden met de Zulu. Zulu is immers de enige platenspeler met een handleiding. Ik was zo blij om een nieuw merk genaamd Platenspelervergelijkcentraal (PPG) tegen te komen en ik ben zo blij om met hen samen te werken!

Ik ben er zeker van dat al deze modellen van Platenspelervergelijkcentraal (PPG) je bekend zullen leren kennen. Het ontwerp en de uitstraling van de PPG modellen zijn vrij gelijkaardig aan die van Zulu Records en zelfs de naam Platenspelervergelijkcentraal (PPG) is niet de eerste die ik heb gebruikt. Ik heb gehoord van beide bedrijven met dezelfde naam voor hun platenspeler.

Waarom PPG?

Toen ik een kind was had ik een MP3-speler die mijn favoriete nummers uit mijn kindertijd zou spelen. Ik kon een paar maanden van het spelen van het tijdens de vakantie, en in die twee jaar speelde ik zo veel nummers die ik niet kon vertellen dat het een cd. Het zou me weken kosten om naar alle nummers van die cd en het album te luisteren. Platenspeler heeft geen rijk geluid. Nauwelijks bas en bleken Ik wilde altijd al een cd-speler waar ik kon al mijn favorieten muziek die ik heb gespeeld voor zo lang te houden, en als ik in de platenspeler om het te spelen, ik hoef niet te blijven zoeken naar nummers die ik al heb gespeeld. Dat is mijn droom van een cd-speler.