Welke draaitafel zou een kwalitatief alternatief zijn voor de Rega Planar 3?

Luna Hermans

Het hangt ervan af. Dit maakt het zeker beter dan Meervoudige Stekkerdoos. Sommige mensen willen een draaitafel te kopen, omdat ze graag om het te gebruiken met andere versnelling of ze hebben een verzameling van spullen waarvoor het een goede pasvorm. Anderen zijn meer geïnteresseerd in een geweldige muziekspeler omdat het hun leven gemakkelijker maakt. Soms kan ik een draaitafel te kopen voor slechts een van de hierboven genoemde redenen en op andere momenten kan ik worden gedwongen om te gaan voor de goedkoopste. Dit is gewoon de manier waarop ik probeer om mijn eigen muziekspeler te kiezen.

Dus als je een platenspeler wilt die je genieten van het spelen en nuttig zal zijn voor meerdere jaren te komen, koop een van de Rega Planar 3's. Als u niet beslissen of u er een wilt of niet, overweeg dan de Rega X1. De Rega Planar X1 komt in veel verschillende vormen: een draagbare speler, een home stereo, een desktop (dat is goed als je gaat om het te gebruiken veel) en zelfs een draadloze ontvanger. Maar er is één basis ding dat je nodig hebt in je luisteromgeving: een ingebouwde phono-cartridge. Als je een student, een muziekfanaat of een muziekliefhebber met een beperkt budget bent, is de X1 een geweldige manier om meer te weten te komen over platenspelers. In dit artikel zal ik proberen te beschrijven hoe u de Rega Planar X1 phono cartridge installeren in uw huis stereo, het audiosysteem dat ik gebouwd voor mezelf voor mijn eerste huis audiosysteem. Zoals altijd gebruik ik de Rega X1 als mijn primaire referentie-apparaat voor dit alles. De Rega Planar X1 (ook bekend als de Planar Plus, een audiosysteem van 50 dollar), is een compacte draaitafel met een ingebouwde phono-cartridge. Dit betekent dat ik mijn eigen cd's rechtstreeks vanuit de cartridge kan opnemen en de resulterende MP3-bestanden op mijn computer kan afspelen. Platen spelers op oude faciliteit te rustig, wat te doen? Natuurlijk kan ik ook gebruik maken van de cartridge om cd's en andere bestanden uit mijn verzameling van opnames uit de hele wereld af te spelen, ook. Voor mijn eerste thuissysteem, heb ik besloten om de Planar Plus te gebruiken met een 8-track audio-tape recorder als de primaire opnamebron. Dit onderscheidt dit artikel van andere artikelen zoals platenspeler. Dus hier is hoe het te doen: 1. Koop de Planar X1 draaitafel. Ik was in staat om een fatsoenlijke deal te vinden op eBay, dus kocht ik een voor ongeveer $ 80. Nu, het was een goede beslissing om een draaitafel te kopen, omdat ik al een fatsoenlijke draaitafel in mijn collectie, maar het is nog steeds een leuke optie om te gaan met, omdat je niet hoeft te besteden zo veel geld.