Wie schrijft?

Luna Hermans

Ik heb veel ervaring omdat ik software engineer was bij een MS afdeling in Nederland. Ik heb daar 8 jaar als systeemanalist gewerkt. Daarnaast heb ik een kleine IT-afdeling aangestuurd bij een grote Nederlandse uitgeverij.

Dit jaar nam ik een jaar vrij van de industrie om zich te concentreren op mijn nieuwe blog site. Het gaat om een site voor mij en andere liefhebbers van platenspeler en muziek. In deze blog zal ik verschillende dingen bespreken over mijn persoonlijke ervaring met muziek, platenspelers en de platenspelermarkt. Ik zal het hebben over de technologie en het ontwerp, de muziekindustrie en hoe het de muziekindustrie en de samenleving beïnvloedt. Ik zal ook de technische aspecten van mijn platenspeler behandelen. Als u mij wilt volgen op Twitter, Facebook, mijn blog en andere sociale netwerken, u doen. Deze blog is gericht op de nieuwe platenspeler koper.

Mijn motto is: "Als ik het niet goed kan doen, kan niemand het." Het is alsof mijn blog mijn woonkamer is. Elke keer als ik uit ga, probeer ik de meest interessante geluiden op te nemen. Elke keer als ik op een feestje ben of als ik in een club of pub speel, zorg ik ervoor dat ik het geluid opneem dat echt mijn dag maakt.

Dus ik zou graag hebben dat je komen en bezoek de blog. Ik zou graag je muziek horen en er je gedachten over krijgen. Je zou zelfs een recensie kunnen schrijven of een artikel kunnen schrijven over de muziek die je leuk vindt. Het zou echt leuk zijn. Ik weet zeker dat jullie allemaal bekend zijn met het woord "blog". En ik kan alleen maar hopen dat je het gebruikt als de juiste term voor wat ik doe. Het spijt me zo dat dit allemaal een dom en dom idee was. Als ik ooit mijn weg terug naar de dagen te vinden toen ik eigenlijk genoten van het schrijven, zal ik zeker geven u een beoordeling! En ik ben niet zo kieskeurig over de vraag of het goed of slecht is. Je het allemaal opschrijven als je wilt.

Op sociale media vind je me op Twitter en Facebook. Op deze blog deel ik mijn dagelijkse activiteiten, mijn muziek en mijn gedachten over de platenspeler die mijn leven heeft veranderd. Ik ben ook een fan van de bands als The Killers, Muse, Radiohead en een paar bands uit andere delen van de wereld.

Deze blog is mijn platenspeler, ik heb er twee: een Samsung S7 en een S7 Edge. De S7 Edge is mijn favoriet in de wereld. Ik heb ook een Macbook Pro, maar het is al een tijdje geleden dat ik heb een nummer gespeeld op. De Macbook Pro is een beetje langzamer in vergelijking met de S7 Edge. Als u suggesties over wat ik moet schrijven over, of een suggestie voor mijn favoriete muziek, voel je vrij om een reactie achter te laten. Ik hou van horen wat anderen geïnteresseerd zijn in.

Toen ik deze blog in 2011 begon, postte ik altijd over mijn liefde voor platen, vooral in platen van alle soorten. Echter, ik had altijd al een flink aantal stappen achter op het gebied van elektronica en ik kon niet eens lezen een platenspeler handleiding. Laatst hoorde ik over een project genaamd Klipsch E-Hex. Het was een project om een Klipsch E-Hex te nemen en er een platenspeler van te maken. De E-Hex is een zeer oude platenspeler, het begon met de eerste vinyl platen in 1960 en heeft veel geschiedenis gezien. Eind 2017 was het de eerste keer dat een Klipsch-speler met een LCD-scherm in professionele kwaliteit werd uitgebracht.

Een paar dagen later werd ik gecontacteerd door een Klipsch medewerker om aan het project te werken. In een e-mail schreef hij: "We zijn op zoek naar iemand die geïnteresseerd is in dit project. We willen iets speciaals bouwen voor de fans van Klipsch.